Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Κυριακή (17/9) τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει στο -2 από την κορυφή έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο, αλλά θα πρέπει να το κάνει χωρίς τους Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, εκτός κι αν γίνει κάποιο θαύμα πλέον.

Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ & Τομπάγκο παραμένει εκτός δράσης μετά τον μυικό τραυματισμό του στον πρώτο αγώνα με την Αντβέρπ στα πλέι οφ του Champions League ενώ μυικό τραυματισμό έχει και ο Σέρβος πλάγιος χαφ. Δύο από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Ένωσης, με τον Ματίας Αλμέιδα να ελπίζει τις προηγούμενες μέρες ότι θα ήταν στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τους Ερυθρόλευκους.

Αυτό, όμως, μοιάζει απίθανο πλέον αφού τόσο ο Λιβάι όσο και ο Γκατσίνοβιτς έκαναν ατομικό πρόγραμμα και σήμερα (14/9), πράγμα που σημαίνει ότι δεν προλαβαίνουν να είναι στο 100% για το κυριακάτικο ντέρμπι. Αν, πάντως, καταφέρουν να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης έστω την Παρασκευή ή το Σάββατο, τότε πιθανότατα θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Για αρχική 11άδα, όμως, ούτε λόγος.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ για το συγεκριμένο ματς δεν υπολογίζει ούτε στον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος είναι τιμωρημένος μετά την κόκκινη κάρτα στην εκτός έδρας νίκη επί του Βόλου.