Ο Άνχελ Ντι Μαρία έχει γράψει τη δική του ιστορία με την εθνική Αργεντινής και το τέλος θα μπει μετά το Κόπα Αμέρικα 2024, με το ESPN Argentina να αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ ότι ο 35χρονος εξτρέμ δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο μετά το πέρας της διοργάνωσης.

Με 132 συμμετοχές, 29 γκολ και 27 ασίστ ο Ντι Μαρία είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της Αλμπισελέστε και παράλληλα είναι και ένας από τους πιο καθοριστικούς. Και το δείχνουν τα γεγονότα.

Ο 35χρονος εξτρέμ έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός Μουντιάλ, ενός Κόπα Αμέρικα και ενός Finalissima με την εθνική Αργεντινής, έχοντας σκοράρει σε όλους αυτούς τους τελικούς. Δεν το λες και λίγο… Ειδικά με την κατάρα που έδειχνε να έχει η Αλμπισελέστε στους τελικούς, είτε ήταν Παγκόσμιο Κύπελλο είτε όχι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ESPN Argentina, ο άσος της Μπενφίκα και πολύ καλός φίλος του Λιονέλ Μέσι αποφάσισε ότι το Κόπα Αμέρικα 2024 θα είναι η τελευταία διοργάνωση στην οποία θα αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.