Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε δηλώσεις με αφορμή τον αγώνα της Πορτογαλίας με τη Σλοβακία την Παρασκευή (8/9) στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024 και δέχθηκε ερώτηση για τον Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για να υπάρχει μίσος και ότι μαζί άλλαξαν την ιστορία του ποδοσφαίρου και έχουν μια πολύ καλή συναδελφική σχέση.

Για εννιά χρόνια ήταν αντίπαλοι στην Ισπανία, ο ένας με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και ο άλλος με τη Μπαρτσελόνα. Η αντιπαλότητα, όμως, συνεχίστηκε και μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου από τους Μαδριλένους, κυνηγώντας αμφότεροι ρεκόρ και τη Χρυσή Μπάλα.

Όπως και να έχει, ο Ρονάλντο και ο Μέσι, καλώς ή κακώς, κυριάρχησαν στο ποδόσφαιρο τα τελευταία 15 χρόνια, με τον Πορτογάλο να ερωτάται για το αν υπάρχει… μίσος ανάμεσά τους.

«Μίσος; Δεν βλέπω τέτοια πράγματα, η αντιπαλότητα έχει φύγει. Ήταν καλό, άρεσε στους θεατές. Όποιος συμπαθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν χρειάζεται να μισεί τον Μέσι. Και οι δύο είμαστε πολύ καλοί, αλλάξαμε την ιστορία του ποδοσφαίρου. Μας σέβονται σε όλο τον κόσμο, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτός ακολουθεί τον δρόμο του, εγώ τον δικό μου», είπε αρχικά ο CR7 και συνέχισε.

«Τα πήγε καλά, απ’ ό,τι έχω δει. Η πορεία συνεχίζεται, τον ανταγωνισμό δεν το βλέπω έτσι. Το έχω ήδη πει, μοιραστήκαμε τη σκηνή για 15 χρόνια και καταλήξαμε να είμαστε, δεν λέω φίλοι, αλλά είμαστε επαγγελματίες συνάδελφοι και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον».