Αναβολή ζήτησε και έλαβε η 31χρονη κατηγορούμενη για την δολοφονία του πρώην συζύγου της στην Κρήτη.

Η 31χρονη γυναίκα πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου νωρίς το μεσημέρι, ενώ η απολογία της ορίστηκε για την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου.

Η 31 ετών γυναίκα κατηγορείται για ανθρωποκτονία, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας χτύπησε τον πρώην σύζυγό της με αιχμηρό αντικείμενο.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε χθες 13 Οκτωβρίου το βράδυ έξω από το Κέντρο Αστέγων στο Ηράκλειο, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού.

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος άνδρας φέρεται να δέχτηκε επίθεση έξω από το Κέντρο Αστέγων που βρίσκεται στη Νέα Αλικαρνασσό από την πρώην σύζυγο του.

Η 31χρονη τον μαχαίρωσε στο στομάχι ενώ κάτοικοι της περιοχής που είδαν το περιστατικό κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη της 31χρονης, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο που ωστόσο άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά την είσοδο του στο χειρουργείο.

Η γυναίκα παραδέχτηκε στους αστυνομικούς την αποτρόπαια πράξη της ενώ υποστήριξε πως το θύμα την κακοποιούσε συνεχώς με αποτέλεσμα εκείνη να προχωρήσει στην δολοφονία του. Αγωνία επικρατεί για τα τρία παιδιά με το μικρότερο να είναι έξι χρονών.