Την άκρη του νήματος του θανάτου του νεαρού δικηγόρου στα Τουρκοβούνια προσπαθούν να εντοπίσουν οι άνδρες της ΕΛΑΣ οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση. Πρόκειται για δολοφονία ή αυτοκτονία;

Όλα τα ενδεχόμενα μέχρι στιγμής παραμένουν ανοιχτά και όσο περνάνε οι μέρες τα ερωτήματα που προκύπτουν στους έμπειρους αξιωματικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση πληθαίνουν.

Ο νεαρός το τελευταίο διάστημα ασχολούνταν με σοβαρές ποινικές υποθέσεις κάτι το οποίο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αρπαγής και δολοφονίας του στη δύσβατη βραχώδη περιοχή που βρέθηκε νεκρός.

Αυτός ήταν και ο λόγος που από την πρώτη στιγμή μπήκε στο μικροσκόπιο των αρχών το κινητό τηλέφωνο του 30χρονου ώστε να ελεγχθούν οι κλήσεις και τα sms που έστειλε και δέχτηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν από την ΕΛΑΣ, στο κινητό του έχουν βρεθεί απειλητικά sms ενώ το σπίτι του βρέθηκε ανάστατο χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ίχνη παραβίασης.

Εχτές πραγματοποιήθηκε δεύτερη νεκροτομή στη σορό του 30χρονου παρουσία της τεχνικής συμβούλου που όρισε η οικογένεια. Τα αποτελέσματα και των δυο νεκροτομών αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως το πτώμα του νεαρού δικηγόρου εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε απόκρημνη βραχώδη περιοχή στην οδό Αττικού Άλσους, στα Τουρκοβούνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος αναζητούνταν από το πρωί της ίδιας ημέρας, καθώς δεν εμφανίσθηκε σε δικαστήριο που είχε στον Πειραιά και δηλώθηκε εξαφάνιση από τους οικείους του. Μάλιστα, δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της Τρίτης, όταν έφυγε από το γραφείο στο οποίο εργαζόταν για το σπίτι του.

Οι Αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητό του στο Αττικό Άλσος με τα κλειδιά στη μίζα, ενώ μέσα υπήρχε το κινητό τηλέφωνό του, καθώς και όλα τα προσωπικά του έγγραφα.