Ότι όλο το αίμα που βρέθηκε στο χώρο που σημειώθηκαν τα επεισόδια μετά την έφοδο των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ανήκει στον δολοφονημένο Μιχάλη Κατσούρη, επιβεβαίωσαν οι έρευνες της Αστυνομίας, σύμφωνα με το MEGA.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του Βήματος, επιβεβαιώθηκε ότι οι σταγόνες του αίματος από το παγκάκι, μέχρι το περίπτερο όπου κατέρρευσε ο Μιχάλης Κατσούρης, ανήκουν στον ίδιο.

Πλέον μπορεί να προσδιοριστεί εκτός από το σημείο που μαχαιρώθηκε ο 29χρονος αδικοχαμένος οπαδός της ΑΕΚ, αλλά και η διαδρομή που ακολούθησε μέχρι την κατάρρευσή του. Στα 19 αυτά σημεία βρίσκονται δείγματα αίματος σε αλληλουχία.

Δύο μάρτυρες της επίθεσης των Κροατών, αναφέρουν στο MEGA: «Ήμουν δίπλα του, είδα ότι είχε χτυπηθεί. Εκείνη τη στιγμή κοιτάξαμε να διαφύγουμε. Μας πήραν στο κυνήγι δεν μας άφησαν να πάρουμε ανάσα ήταν μια νύχτα χάους. Φτάσαμε στο τρίτο παγκάκι, εκεί έγινε η συμπλοκή σώμα με σώμα, εκεί δέχθηκε ο Μιχάλης το χτύπημα. Το παιδί έχει χάσει πάρα πολύ αίμα από την αρχή γι’ αυτό δεν το προλάβαμε. Δεν υπήρχε κανένα ραντεβού, εμείς ήμασταν εδώ στα μαγαζιά τριγύρω. Και σήμερα να περάσετε 50 φίλοι της ΑΕΚ θα βρεθούν».