Σε μία αποκάλυψη αναφορικά με τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη κατά τη διάρκεια της άγριας επίθεσης των ακροδεξιών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των Ελλήνων συλληφθέντων.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο γνωστός ποινικολόγος «υπάρχει βίντεο που φαίνεται κάποιος να μαχαιρώνει τον Μιχάλη», σημειώνοντας ότι δεν είναι ευκρινές το πρόσωπό του, αλλά φαίνεται η σωματοδομή. Ο ίδιος χαρακτήρισε «συγκλονιστικό» το συγκεκριμένο υλικό.

Tον μαχαίρωσαν τον χτύπαγαν με ρόπαλα

Όπως μετέδωσε το Star, από την ανάλυση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια και του γηπέδου της ΑΕΚ, και έπειτα από την ανασύνθεση των γεγονότων, προέκυψε μια ανατριχιαστική διαπίστωση: Οι χούλιγκαν, αφού μαχαίρωσαν τον Μιχάλη Κατσουρή, φαίνεται πως τον χτύπαγαν από πίσω με ρόπαλα, ενώ αυτός προσπαθούσε να ξεφύγει.

Ύποπτοι και άτομα που δεν έχουν συλληφθεί

Κάμερες πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια φαίνεται πως έχουν καταγράψει επιπρόσθετους υπόπτους, οι οποίοι μέχρι στιγμής διαφεύγουν της σύλληψης, για τα αιματηρά επεισόδια.

Το παραπάνω αναμφίβολα μπορεί να θεωρηθεί εύλογο λαμβάνοντας υπ΄όψιν πως οι συλλήψεις είναι μέχρι αυτή την ώρα 105, ενώ οι χούλιγκανς που πρωταγωνίστησαν στα αιματηρά επεισόδια υπολογίζονται τουλάχιστον 150.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι αρχές, στην λίστα υπόπτων η οποία έχει συνταχθεί σε σχέση με τον πιθανό δράστη της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, υπάρχουν άτομα τα οποία δεν συγκαταλέγονται μεταξύ των 105 συλληφθέντων.

Άνδρες της ασφάλειας έχουν συγκεντρώσει τις τελευταίες ημέρες βίντεο από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της περιοχής και του γηπέδου προσπαθώντας να ανασυνθέσουν τα τραγικά γεγονότα.