Ο 63χρονος που συνελήφθη πριν από περίπου μία εβδομάδα στην Ομόνοια είχε «βαρύ» παρελθόν. Ευτυχώς ένα 14χρονο κορίτσι μετά τα πρώτα χυδαία μηνύματα που έλαβε, μίλησε με τη μητέρα του και έτσι στήθηκε το σκηνικό που οδήγησε τον παιδόφιλο κατευθείαν στα χέρια της Αστυνομίας.

Ο συλληφθείς έστελνε άσεμνες φωτογραφίες και πορνογραφικό υλικό σε ανήλικες, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά. Συντετριμμένος από όσα έχουν αποκαλυφθεί για τον παιδόφιλο εμφανίστηκε ο αδελφός του, ο οποίος ζήτησε «χίλια συγγνώμη» από τις οικογένειες των κοριτσιών που έπεσαν θύματα των αρρωστημένων ορέξεών του.

«Δεν το ήξερα, δεν το ήξερε κανείς, ούτε η μάνα μου, ούτε η αδερφή μου, ούτε εγώ. Πέσαμε από τα σύννεφα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδερφός του 63χρονου μιλώντας στο STAR. Όπως είπε κανείς ποτέ δεν είχε παραπονεθεί για τη συμπεριφορά του αδερφό του, ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια έμενε στο Κιάτο και πως ήταν συνταξιούχος.

Ο αδελφός του παιδόφιλου είπε επίσης στην εκπομπή ότι «μια φορά τον μήνα πήγαινε στην Αθήνα αλλά 3 η ώρα επέστρεφε. Έφτιαχνε τα μαλλιά του μας έλεγε, έφευγε το πρωί, ερχόταν μεσημέρι και δεν αργούσε ποτέ» είπε και πρόσθεσε πως: «Έπαθα σοκ, δεν ξέραμε τίποτα, πέσαμε από τα σύννεφα είμαστε στεναχωρημένοι, η μάνα μου έκλαιγε χθες». O αδερφός του παιδόφιλου είπε ακόμα πως «αν τον βάλουν φυλακή θα μας κλείσει το σπίτι».

Σημειώνεται τον 63χρονο αναγνώρισε η 12χρονη από τον Κολωνό ως έναν από τους άνδρες με τους οποίους συναντήθηκε στο παρελθόν. Για το λόγο αυτό αναμένεται να καταθέσει η θεία της, η οποία έχει το δικαιώμα αυτό ως έχουσα την κηδεμονία του κοριτσιού.