Νέα επέμβαση για το 8χρονο που τραυματίστηκε μετά τη δολοφονία της μητέρας του από τον πατέρα του. Το παιδί έχει μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ πληροφορίες μεταδίδουν πως έχει τραυματιστεί από σκάγια, στα χέρια, όπου είχε ένα βαθύ τραύμα, και στο πρόσωπό του, και πιο συγκεκριμένα στη μύτη και στο ένα του μάτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αταίριαστοι», οι γιατροί θα προβούν σε μια αρκετά δύσκολη επέμβαση στον 8χρονο, η οποία απαιτεί ενδελεχή προετοιμασία από τους ίδιους. Από πλευράς τους, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την υγεία του παιδιού.

Σε λίγες μέρες οι γιατροί θα χρειαστεί να ξυπνήσουν το 8χρονο παιδί, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καταστολή σε ΜΕΘ του νοσοκομείου. Το παιδί έχει υποστεί και σωματικά αλλά και ψυχολογικά τραύματα, μετά από την τραγική εμπειρία που βίωσε. Όταν το παιδί ξυπνήσει, θα αναλάβουν οι ψυχολόγοι για να ξεπεράσει αυτό που έγινε.

Η ζωή του μικρού παιδιού δεν βρίσκεται σε κίνδυνο αλλά η κατάστασή του είναι σοβαρή, ενώ οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να μην μείνει καμία βλάβη στο παιδί. Όταν το παιδί ξυπνήσει από την καταστολή, θα πρέπει να υποβληθεί σε μια σειρά επεμβάσεων στο δεξί του χέρι, στο οποίο έχει κοπεί μέρος από το ωλένιο νεύρο.