Νέες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία που σημειώθηκε στη Χαλκιδική, με πληροφορίες να αναφέρουν πως η σορός της 39χρονης βρέθηκε στο δωμάτιο του γιου της, ο οποίος πατούσε πάνω στα αίματα των γονιών του, προσπαθώντας να καταλάβει τι είχε γίνει.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr, η δολοφονημένη γυναίκα έφερε τέσσερα τραύματα στο σώμα, ενώ ο σύζυγός της που αυτοκτόνησε εφόσον τη σκότωσε, είχε ένα στο πρόσωπο.

Η σορός της 39χρονης γυναίκας βρέθηκε στο παιδικό δωμάτιο και η σορός του 36χρονου άνδρα σε άλλο χώρο. Επίσης, στο σπίτι εντοπίστηκαν πατημασιές με ίχνη αίματος που σημαίνει ότι το 8χρονο παιδί περιφερόταν για αρκετή ώρα στον χώρο.

Σημειώνεται, ότι γείτονες ανέφεραν πως το ζευγάρι «δεν είχε δώσει δικαιώματα», ωστόσο το δημοσίευμα τονίζει πως τσακώνονταν συχνά με άγριους καυγάδες, αφού η σχέση δεν ήταν αρμονική.

Το χρονικό

Το πρωί της Δευτέρας (22/5) ο 36χρονος πυροβόλησε τη σύζυγο του και στη συνέχεια φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε βάζοντας τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, το συμβάν φέρεται να έγινε μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους, το οποίο έφερε τραύμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Επίσης, συγγενικό πρόσωπο βρήκε το ζευγάρι μέσα στο σπίτι τους, λίγο μετά τις 11 το πρωί. Πλάι στον 36χρονο βρέθηκε μια κυνηγετική καραμπίνα

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.