Νέο βίντεο από το σοκαριστικό τροχαίο που συνέβη χθες το μεσημέρι στον παράλληλο δρόμο της εθνικής οδού, στο ύψος του Βαμβακόπουλου στα Χανιά καταγράφει την στιγμή της σύγκρουσης καρέ – καρέ.

Στο νέο βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το flashnews.gr παρουσιάζονται καρέ καρέ τα δευτερόλεπτα της σύγκρουσης ανάμεσα στο φορτηγάκι και στην μηχανή. Όπως φαίνεται και στο βίντεο το φορτηγάκι πέφτει πάνω στο δίκυκλο που οδηγούσε ο 56χρονος διανομέας χωρίς να κόψει ταχύτητα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Μετά την σύγκρουση, ένα αγροτικό αυτοκίνητο που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος σταματάει λίγο πιο κάτω και ο συνεπιβάτης του οχήματος τρέχει να βοηθήσει τον τραυματισμένο οδηγό.

Την ίδια στιγμή ο οδηγός του αγροτικού καταδιώκει τον 46χρονο που προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο. Μαζί με το αγροτικό αυτοκίνητο στην καταδίωξη συμμετέχει και ένα δίκυκλο.

Στον ανακριτή το πρωί της Παρασκευής ο 46χρονος οδηγός του μίνι βαν

Υπενθυμίζεται ότι αύριο το μεσημέρι αναμένεται να περάσει το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Χανίων ο 46χρονος οδηγός του μίνι βαν για να απολογηθεί για τις πράξεις του. Ο 46χρονος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο καθώς μεταξύ του κατηγορουμένου και του διανομέα υπήρχε προσωπική διαφορά.