Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξαφάνιση της 26χρονης μητέρας και της 3χρονης κόρης της από τη Χαλκιδική, ενώ σχετικά ενημερώθηκε η Ιντερπόλ, ώστε να ερευνήσει και στο εξωτερικό για τυχόν σημάδια τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα από τη Γαλλία διέμενε στην Ελλάδα μαζί με τον Έλληνα σύντροφο της, με τον οποίο απέκτησαν μαζί εκτός γάμου το 3χρονο κοριτσάκι. Το απόγευμα της Τετάρτης 22 Μαρτίου ο 32χρονος πατέρας του παιδιού μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής και δήλωσε την εξαφάνισή τους.

Ο ίδιος υποστήριξε πως την Τρίτη 21 Μαρτίου, η 26χρονη έφυγε από το σπίτι τους στην περιοχή της Νικήτης, παίρνοντας μαζί και τη 3χρονη κόρη τους. Από εκείνη την ώρα δεν έχουν δώσει κανένα σημάδι ζωής, με τον ίδιο να προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα.

«Έπαιζε θέατρο στον γιο μου»

Ο πατέρας του 32χρονου μίλησε στην εκπομπή «Live News» και δήλωσε πως «είχαν πάει ταξίδι στη Γαλλία όπου μία ημέρα ήρθαν σε διένεξη. Αυτή έμεινε εκεί με τον πατέρα της για περίπου 20-22 μέρες. Το μωρό ήταν εδώ. Μετά έμειναν πάλι στο σπίτι στη Χαλκιδική (με τον πατέρα της)».

«Πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές. Εγώ βγήκα μαζί του εκείνη την ημέρα (της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε οι δύο μπαμπάδες», είπε χαρακτηριστικά.

«Όλα αυτά ήταν ένα θέατρο. Πιστεύω πως είχε έτοιμα τα πράγματά της προκειμένου να φύγει. Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου», ισχυρίστηκε στη συνέχεια.