Η Super Κική οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ισχυριζόμενη ότι προστάτευσε μια φίλη της από τον αλκοολικό πρώην της και ο άνδρας ανέφερε μέσω του δικηγόρου του, πως έπεσε θύμα της influencer.

Ο δικηγόρος του 40χρονου μίλησε στον ΑΝΤ1 και ανέφερε πως «ο άνθρωπος έχει υποστεί βαρύτατο ξυλοδαρμό από άνδρα αγνώστων στοιχείων αλλά τον έχει αναγνωρίσει στην ΕΛ.ΑΣ. και ήδη κινείται με την αυτόφωρη διαδικασία να τον εντοπίσουν προκειμένου να συλληφθεί».

«Ήταν συνοδεία της Super Κικής και η σύντροφός του με την οποία έχουν διαφορές, έχουν μηνυθεί εκατέρωθεν και γνωρίζω ότι χθες προέβη σε ιατροδικαστική εξέταση ο εντολέας μου και έχει βαρύτατα τραύματα. Είναι πλήγματα επαγγελματικά», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «τον έχει υποδείξει στις Αρχές, τον έχει αναγνωρίσει… Του εδόθη το ραντεβού από την Super Κική και από την φίλη της, τη σύντροφό του δηλαδή, με μηνύματα και τηλέφωνα. Τον παγίδευσαν. Εστάλη το μήνυμα να έρθει στο συγκεκριμένο μαγαζί κι εκεί που βρισκόταν αμέριμνος, ο άνδρας τον οποίο αναγνωρίζει του κατάφερε το πλήγμα αυτό».