Οι έρευνες για την υπόθεση βιασμού της 12χρονος στον Κολωνό είναι σε εξέλιξη και δύο άτομα που πρόκειται να καταθέσουν, μίλησαν για τις κατηγορίες που τους βαραίνουν, ενώ αρνήθηκαν οποιαδήποτε πράξη.

Μιλώντας στο Star, ο ιδιοκτήτης επιχείρησης στην περιοχή δήλωσε πως «δεν έχω να φοβάμαι τίποτα, θα πάω να δώσω την κατάθεση μου. Εγώ είμαι καθαρός, δεν έχω κάτι… πέρα από το ότι ερχόταν στο τραπέζι μου και όπου με έβλεπε, μου μίλαγε. Ζητούσε και το πατίνι και το ποδήλατο μου να πάει βόλτα. Καμιά φορά της έδινα ότι περίσσευαν από το τραπέζι που έτρωγα ένα ευρώ, ένα είκοσι».

Επίσης, ένας 30χρονος που θα κληθεί σε κατάθεση, είπε πως «επαφή δεν είχαμε. Αυτή εγώ την ψιλό-υποστήριζα οικονομικά με μικρά ποσά. Δεν έβγαινα εγώ έξω. Της είχα πει, άμα θες έλα θα σου δώσω και έφευγε. Καθόταν, μέχρι μισάωρο έχει κάτσει. Μιλούσαμε… λίγο έπαιζε και έφευγε. Ποτέ δεν έχω κάνει κάτι με τόσο μικρό».

Μάλιστα, ο δερματολόγος που κατηγορείται ότι βίασε το παιδί μέσα στο ιατρείο του, φέρεται να κατέθεσε σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού, ότι «πρώτη φορά ήρθε στο ιατρείο μου με τον 9χρονο αδελφό της. Τη δεύτερη φορά ήρθε μόνη της να μου ζητήσει χρήματα. Της έδωσα 20 ευρώ. Ήρθε και άλλες φορές για τον ίδιο λόγο. Της είπα να πάμε σε κοινωνική υπηρεσία , έφυγε τρέχοντας. Ξαναήλθε και μου είπε, κάνε με ό,τι θες και δώσε μου 50 ευρώ».