Μάχη για τη ζωή του δίνει το 5χρονο παιδί από τον Κολωνό έπειτα από τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της οικογένειας. Την ίδια ώρα, στον πατέρα του παιδιού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο από τον οποίο προέκυψε σοβαρή σωματική βλάβη.

Η θεία του 5χρονου παιδιού, μιλώντας στην εκπομπή TLive του Alpha τόνισε πως μόνο ένα θαύμα μπορεί να τον συνεφέρει.

«Είναι σε κρίσιμη κατάσταση, χάλια. Μόνο ένα θαύμα μπορεί να το συνεφέρει. Δεν μας δίνουν ελπίδες, δεν λειτουργεί εγκεφαλικά, δεν λειτουργούν οι πνεύμονες. Δεν μας δίνουν ελπίδες μόνο ένα θαύμα… Προσευχηθείτε για το παιδί» ανέφερε η θεία του παιδιού που χαροπαλεύει από τον Κολωνό και πρόσθεσε: «Ο αδερφός μου, μου, μου είπε ότι είχε ξαπλώσει στην κρεβατοκάμαρα και άκουσε φωνές. Ο μικρός που είναι στο Παίδων για καλή του τύχη εγκλωβίστηκε στο μπαλκόνι. Μου είπε “αδερφή προσπάθησα να το σώσω ήρθε η πυροσβεστική και μας απεγκλώβισε”».

Η μητέρα του 5χρονου, μιλώντας στην ίδια εκπομπή τόνισε πως ο σύζυγός της δεν πίνει αλκοόλ.

Τι ισχυρίστηκε ο πατέρας

Την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, ο πατέρας βρισκόταν στο σπίτι και όπως ισχυρίστηκε ήταν κουρασμένος και κοιμόταν και ως εκ τούτου δεν κατάλαβε τι συνέβη.

«Είχα πάει για δουλειά ξενύχτησα επειδή είμαι ταξιτζής και πήγα σε ένα κτήμα για να μαζέψω ελιές. Αυτά που λένε αριστερά δεξιά για το αλκοόλ είναι ψέματα. Είμαι με σακχαρώδη διαβήτη. Ξύπνησα από τις φωνές έλεγε ο γιος μου “μπαμπά, μπαμπά βοήθεια, φωτιά“». Ο πατέρας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η φωτιά να ξέσπασε από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.