Η Δώρα Χρυσικού κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη και άλλων ηθοποιών για ψευδή καταμήνυση και ηθική αυτουργία σε άλλες καταθέσεις, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις από την δικαστική διαμάχη. Σημειώνεται πως ο Γιώργος Κιμούλης έχει καταθέσει μήνυση τόσο εναντίον της ηθοποιού όσο και του Νίκου Ψαρρά, καθώς ήταν τα πρόσωπα που στάθηκαν εξ’ αρχής στο πλευρό της Ζέτας Δούκα.

Η ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες έξω από τα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της και εξήγησε στους λόγους που προβαίνει σε μηνύσεις.

«Είμαι καλά. Εγώ όλο αυτό το διάστημα έχω κρατήσει χαμηλούς τόνους, όπως και η Ζέτα Δούκα και ο Νίκος Ψαρράς. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κι εγώ οφείλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, να υπερασπιστώ την αλήθεια, δεν θέλω να φιμώνονται ούτε τα θύματα, ούτε οι μάρτυρες. Έχω και πείσμα και θέληση. Αυτή η δικαστική διαμάχη δεν έχει γίνει με δική μας πρωτοβουλία», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Ουσιαστικά εμείς έχουμε κληθεί να υπερασπιστούμε την αλήθεια μας και τους εαυτούς μας. Αυτή ήταν μία δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Γιώργου Κιμούλη και είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Αν με ρωτάτε, αν το έχω μετανιώσει, φυσικά και δεν το έχω μετανιώσει. Δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ, αν δεν έλεγα την αλήθεια» τόνισε η ηθοποιός.

«Η κυρία Χρυσικού κατέθεσε μια μήνυση για περισσότερα αδικήματα, τόσο σε βάρος του κυρίου Κιμούλη, όσο και σε βάρος διαφόρων προσώπων που κατά περίπτωση, συνέδραμαν με ψευδείς τους καταθέσεις τον κύριο Κιμούλη. Τα αδικήματα απλώς για να γνωρίζετε είναι ψευδής καταμήνυση, ψευδής κατάθεση από περισσότερα πρόσωπα και ηθική αυτουργία του κυρίου Κιμούλη στις ψευδείς αυτές καταθέσεις», είπε από την πλαυρά του ο δικηγόρος της κας Δώρα Χρυσικού.