Ο Ηλίας Μίχος που έχει οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, φέρεται πως κουβαλούσε πάνω του κατά την μεταγωγή του 3.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε η εκπομπή Live News του Mega οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι πήραν τα χρήματα από τον Μίχο, δίνοντάς του μάρκες για τις αγορές του από την καντίνα των φυλακών, όπως συμβαίνει και με τους υπόλοιπους κρατουμένους.

Μάλιστα, ο Ηλίας Μίχος διαμένει σε νέο κελί, καθώς μετακινήθηκε από εκείνο όπου κρατείτο μαζί με τον Δράκο της Ξάνθης και τον δολοφόνο της Μυρτούς και μεταφέρθηκε σε ένα άλλο με έναν επίσης καταδικασμένο για βιασμό.

«Όταν υπάρχει σε μια φυλακή υπερπληρότητα γίνονται μετακινήσεις κρατουμένων. Δεν έχει να κάνει με τον Μίχο, έχει να κάνει με όλους τους κρατούμενος. Ο λόγος που απομακρύνθηκε από το κελί δεν ήταν η κατά άλλα προκλητική συμπεριφορά του αλλά η επιστροφή ενός τρίτου κρατούμενου στο εν λόγω κελί» σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βαρσάμης, Πρόεδρος Σωφρονιστικών Υπαλλήλων.

«Τον είχαν βάλει σε ένα κρεβάτι γιατί έλειπε ένας κρατούμενος στο δικαστήριο. Επέστρεψε ο κρατούμενος στο κελί και άλλαξε (ο Μίχος) θάλαμο».