Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του κοριτσιού μόλις 12 ετών από τον Κολωνό, η οποία έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ενός 53χρονου από τον Απρίλιο μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο, καθώς όχι μόνο τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση, αλλά και την εξέδιδε έναντι 50 ευρώ.

«Είναι ευκαιρία όλων μας να βροντοφωνάξουμε καταδίκη για τους σάτυρους, για τους προαγωγούς και κυρίως για τους παιδεραστές» είπε αναφερθείς στη φρικτή αυτή υπόθεση ο ηθοποιός και αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού και αθλητισμού Αττικής, Χάρης Ρώμας.

«Δεν πρόκειται για άνθρωπο αλλά για τέρας και σάτυρο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρώμας μιλώντας στην εκπομπή «Live News» για τον 53χρονο δράστη, ο οποίος σημειωτέον, ήταν μέλος της ΝΔ, ιδιότητα που ανεστάλη σήμερα με τη δημοσιοποίηση της είδησης.

«Άνθρωποι οι οποίοι αυτοαποκαλούνται φίλοι ή επιδεικνύουν έναν τεράστιο θαυμασμό για το καλλιτεχνικό ή πολιτικό πρόσωπο σου, έρχονται και γίνονται αυτοκόλλητοι» εξήγησε για τις φωτογραφίες του δράστη με πολλά γνωστά πρόσωπα της πολιτικής και της showbiz. «Και θα μου πεις “γιατί δεν λες όχι στον καθέναν;”. Απαντώ γιατί και τα δύο μου επαγγέλματα έχουν να κάνουν με το κοινό και με τον κόσμο» υποστήριξε.

Ο Χάρης Ρώμας περιέγραψε τη συνάντησή του με τον 53χρονο δράστη του αποτρόπαιου περιστατικού, σε ένα εστιατόριο όπου εκεί του εκδήλωσε τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του ηθοποιού.

«Φυσικά δεν είναι φίλος» ξεκαθάρισε ο Χάρης Ρώμας και αποκάλυψε επίσης πως η σύζυγός του 53χρονου κατέβαινε υποψήφια στην τοπική αυτοδιοίκηση και πιθανότατα να έχει εκλεχθεί.