Συναγερμός έχει σημάνει στη Ρόδο για την εξαφάνιση ενός 46χρονου εργολάβου οικοδομών τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου.

Σε ένα από τα βίντεο που έχει στα χέρια της η αστυνομία και πρόβαλε η εκπομπή LiveNews του Mega το μεσημέρι της Δευτέρας (5/9) φαίνεται το αυτοκίνητο του εργολάβου λίγο πριν ο ίδιος εξαφανιστεί.

Στο βίντεο πιθανολογείται ότι το μπλε τζιπ που φαίνεται να διασχίζει τη λεωφόρο Καλλιθέας, στο Φαληράκι, είναι το αυτοκίνητο του 46χρονου. Μόλις τρία δευτερόλεπτα μετά ακολουθεί ένα ασημί αυτοκίνητο στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβαίνουν ομοεθνείς του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι σε δεύτερο βίντεο από άλλη κάμερα ασφαλείας, φαίνεται να ξεκινά, μόλις περνάει δίπλα, το τζιπ του 46χρονου.

Το μπλε τζιπ του 46χρονου εργολάβου και πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο από αστυνομικούς, ώρες μετά την εξαφάνισή του μόλις δύο χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του ενώ το κινητό του τηλέφωνο, παραμένει απενεργοποιημένο.

Τι συνέβη πριν χαθούν τα ίχνη του 46χρονου

Ο εργολάβος το απόγευμα της Κυριακής λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του είχε βρεθεί με παρέα φίλων και το βράδυ της ίδιας ημέρας είχε ραντεβού με έναν πελάτη του σε ξενοδοχειακή μονάδα αλλά η συνάντηση δεν έγινε τελικά ποτέ.

Σε συγκεκριμένο βίντεο που θα δείτε παρακάτω καταγράφεται η πορεία του 46χρονου προς το σημείο της συνάντησης, ωστόσο, είναι και το τελευταίο σημείο όπου έχουν καταγραφεί τα ίχνη του, πριν εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Η σύζυγος και ο αδερφός του 46χρονου, δεν έχουν σταματήσει λεπτό να τον αναζητούν σε μέρη που συνήθιζε να πηγαίνει, όμως, κανείς δεν τον έχει δει από εκείνο το βράδυ που δεν επέστρεψε ξανά στο σπίτι του.

«Ήδη η αστυνομία έχει ελέγξει όλες οι πύλες εξόδου από το νησί χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, ενώ εξετάζονται πρόσωπα που είχαν οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές με τον 46χρονο πατέρα» επεσήμανε στο Mega o Γεράσιμος Κουρούκλης, διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert.

Η δημοσιογράφος Μαίρη Φώτη από τη Ρόδο μιλώντας στο Mega ανέφερε: «Σε τοπικό επίπεδο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για την εξαφάνιση του 46χρονου. Αυτό που έχει προκαλέσει ερωτηματικά είναι οι δύο μαρτυρίες που αναφέρουν ότι ο αγνοούμενος ήταν σε εστιατόριο στην περιοχή Φαληράκι. Επίσης το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο από την Παρασκευή και εντύπωση έχει προκαλέσει ότι στο αυτοκίνητο που ήταν παρατημένο δεν υπήρχαν τα κλειδιά»