Κρατούμενος στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών είναι ο 40χρονος από το Μπαγκλαντές που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης ομοεθνούς του στη μέση της οδού Τενέδου στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος φέρεται να έχει ομολογήσει το έγκλημα και να περιέγραψε στους αστυνομικούς τα εξής: «Η γυναίκα αυτή μου χρώσταγε λεφτά. Τη φώναξα κάτω από το σπίτι της για να συζητήσουμε. Όταν κατέβηκε της ζήτησα τα λεφτά. Εκείνη δεν μου τα έδινε και άρχισε να φωνάζει. Τότε ήταν που τη χτύπησα».

Την Αστυνομία ειδοποίησε ο σύζυγος της 36χρονης, ο οποίος έδωσε και χρήσιμα στοιχεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του. Όσον αφορά την άτυχη γυναίκα, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», αλλά είχε είδε εκπνεύσει λόγω της ακατάσχετης αιμορραγίας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι βρέθηκε το μαχαίρι του εγκλήματος, για το οποίο ο 40χρονος από το Μπαγκλαντές φέρεται να είπε ότι το είχε αγοράσει από κατάστημα. Το έγκλημα τελέστηκε περί τις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής (28/8).