Ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε στη Κόρινθο απολογήθηκε στον ανακριτή και στο υπόμνημα που κατέθεσε, φέρεται να είπε ότι γύρισε στο σπίτι του για να φορτίσει το κινητό που είχε μείνει από μπαταρία, ώστε να καλέσει βοήθεια για την κόρη του.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, ο πατέρας της μικρής φέρεται να υποστήριξε πως αρχικά πήγαν σε μια ψησταριά, όμως το παιδί ήθελε μπάνιο, οπότε πήγαν στη θάλασσα. Έτσι, βούτηξαν στη θάλασσα χωρίς να φοράνε μαγιό, ενώ είχε βάλει στο παιδί ένα σωσίβιο.

Παρόλα αυτά, η 6χρονη έπεσε στο βυθό, όπως φέρεται να υποστήριξε και τότε εκείνος πανικοβλήθηκε, επειδή δεν μπορούσε να βουτήξει να την σώσει, λόγω άσθματος από το οποίο πάσχει.

Έτσι, αφού δεν μπορούσε να κολυμπήσει, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είχε ξεφόρτιστο κινητό και πως δεν υπήρχε κανείς στη περιοχή, αποφάσισε να γυρίσει σπίτι του με την μηχανή που οδηγούσε. Εκεί έβαλε το κινητό στη φόρτιση και πήρε τηλέφωνο τις αρχές καλώντας σε βοήθεια, μια διαδικασία που διήρκησε περίπου 20 λεπτά, όπως ανέφερε το δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού.

Πλέον, ο πατέρας της 6χρονης είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με τις αρχές να αναζητούν τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία.