Στη Σκιάθο, μια 25χρονη Ελληνίδα κατήγγειλε στις τοπικές αστυνομικές αρχές ότι ένας 40χρονος άνδρας από το Μπανγκλαντές με τον οποίο εργάζονταν στο ίδιο μαγαζί επιχείρησε να τη βιάσει.

Στην καταγγελία της στους αστυνομικούς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-thessalia.gr, η νεαρή γυναίκα εξήγησε πως αποσύρθηκε στο δωμάτιο της – που της έχει παραχωρήσει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος εστίας στο οποίο εργάζεται – το βράδυ του Σαββάτου (23/7). Λίγο μετά εισέβαλε σ’ αυτό ο άνδρας κι αφού την έριξε στο κρεβάτι αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Η 25χρονη εξήγησε ότι παρέμεινε ψύχραιμη και κατάφερε να απωθήσει τον 40χρονο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή προκειμένου να γλιτώσει. Έτρεξε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα του νησιού και προχώρησε στην καταγγελία εις βάρος του.

Άμεση ήταν και η κινητοποίηση των τοπικών αρχών καθώς μετά την υποβολή μήνυσης από τη γυναίκα συνέλαβαν τον 40χρονο υπήκοο του Μπανγκλαντές με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού.

Το περιστατικό, αναφέρει η ίδια πηγή, συνέβη αφού η γυναίκα πήγε να ξεκουραστεί εφόσον ολοκλήρωσε την εργασία της σε ταβέρνα του νησιού. Κατά πως φαίνεται ο δράστης ακολούθησε την 25χρονη στο δωμάτιό της, εισέβαλε σε αυτό, την έπιασε από τα χέρια, την ακινητοποίησε και την έριξε στο κρεβάτι, προφανώς για να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί της. Η κοπέλα αντέδρασε, άνοιξε την πόρτα και αποχώρησε τρέχοντας από το δωμάτιο, φωνάζοντας «βοήθεια».

Ο 40χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι είχε πιει «κάτι παραπάνω», αλλά δεν είχε σκοπό να βιάσει την 25χρονη, ωστόσο, δεν αρνείται την πράξη του. Μάλιστα φέρεται να ζήτησε «συγγνώμη» από την κοπέλα. Οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου και στον ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία, για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς η δίωξη που του ασκήθηκε, είναι σε βαθμό κακουργήματος.