Το θρίλερ της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα συνεχίζεται και στο «κάδρο» έχει βρεθεί η χήρα του δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά. Ο δικηγόρος της Μαρίας Καρρά, Θεόδωρος Μαντά, αύριο (30/06) θα προσφύγει κατά της δέσμευσης της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, ανέφερε ότι η Μαρία Καρρά βρίσκεται στην Ελλάδα, ενώ υποστήριξε ότι η περιουσία του εκλιπόντος υπολογίζεται, από τις επίσημες κρατικές αρχές, στα 23 εκατομμύρια ευρώ.

Ο δικηγόρος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 το βράδυ της Τετάρτης (29/06) και ανέφερε αρχικά: «Αύριο το πρωί, στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο κατατίθεται νομότυπα η προσφυγή της κυρίας Μαρία Καρρά, της εντολέος μου κατά της διάταξης της Αρχής για την καταπολέμηση Εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, από εγκληματική δραστηριότητα με την οποία αιτείται την ακύρωση της διάταξης και την αποδέσμευση των περιουσιακών της στοιχείων. Προφανώς η έγερση του δικόγραφου μας συνοδεύεται από μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η προσπάθεια μας και η προσφυγή μας αυτή θα ευδοκιμήσει».

Ερευνάται η Μαρία Καρρά για τέσσερα κακουργήματα, όπως έχει γίνει γνωστό; «Πράγματι, ερευνάται όπως πληροφορούμαστε από τη διάταξη της Αρχής για τέσσερα αδικήματα τα οποία απλώς αναφέρονται ως διατάξεις του ποινικού κώδικα που έχουν παραβιαστεί, χωρίς να προσδιορίζονται κατά τα πραγματικά τους περιστατικά. Έχουμε δηλαδή απλή αναφορά σε τέσσερα κακουργήματα χωρίς κανένα απολύτως από αυτά, με σαφήνεια να προσδιορίζεται και να εξειδικεύεται» απάντησε ο δικηγόρος Θεόδωρος Μαντάς.

Γιώργος Τράγκας: Η χήρα του, Μαρία Καρρά αρνείται κάθε κατηγορία

Ποια είναι η θέση της Μαρίας Καρρά σε ότι αφορά αυτές τις κατηγορίες για τις οποίες ερευνάται; «Απόλυτη άρνηση, εντελώς σαφής θέση υπερασπιστική ότι δεν ενέχεται με οποιονδήποτε τρόπο σε τέλεση ποινικών αδικημάτων. Δεν γνώριζε και δεν είχε με οποιαδήποτε μορφή συμμετοχής καμία σχέση με τα αδικήματα που αναφέρονται και δεν περιγράφονται» τόνισε ο δικηγόρος.

Ποιο το ύψος της περιουσίας του δημοσιογράφου

Σε ότι αφορά το ύψος της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, ο δικηγόρος σχολίασε πως η πρώτη εκτίμηση είναι πως αυτή ανέρχεται στα 23 εκατομμύρια ευρώ και δεν ισχύει το περί 100.000.000 ευρώ που έχει ακουστεί.