Για ένοπλη ληστεία σε beach bar στη Χαλκιδική, ταυτοποιήθηκε ένας 28χρονος αλβανικής καταγωγής, έπειτα από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου για το περιστατικό που συνέβη πριν από έναν χρόνο.

Σε βάρος του 28χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το thestival.gr, τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου 2021 μαζί με 3 άγνωστους συνεργούς του, πήγαν σε beach bar σε παραλιακή περιοχή της Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική και ακινητοποίησαν τον φύλακα του καταστήματος πυροβολώντας στον αέρα.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας σωματική βία, τον έδεσαν με σχοινί και τον μετέφεραν στην παραλία, αφαιρώντας από το κατάστημα αλκοολούχα ποτά, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 15.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Στον χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κάλυκας φυσιγγίου πιστολιού των 9 χιλιοστών. Επίσης, κατασχέθηκε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών του, όσο και για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

*Φωτογραφία αρχείου