Σε έναν ακραίο ισχυρισμό που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφορικά με τον θάνατο της Ίριδας, αναφέρθηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, στον απόηχο του πορίσματος για τις συνθήκες θανάτου των δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα, σύμφωνα με το οποίο βρήκαν ασφυκτικό θάνατο.

Σύμφωνα με τον ταξίαρχο εν αποστρατεία θα μπορούσε να ακουστεί πως η Τζωρτζίνα ήταν τελικά εκείνη που έπνιξε τη μικρή της αδερφή. «Μην μας πει στο τέλος πως το έπνιξε η Τζωρτζίνα. Μπορεί να το ακούσουμε κι αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star, ο έμπειρος αστυνομικός, είπε: «Η Τζωρτζίνα μίλησε με τον θάνατό της. Αν στην πρώτη ιατροδικαστική εξέταση είχε γίνει κλινική συνεκτίμηση της κατάστασης τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δεν υπήρχαν ηπατικά ένζυμα, δεν υπήρχαν φλεγμονές. Αν είχαν γίνει όλα αυτά θα πήγαιναν σε μία δεύτερη εκτίμηση και θα είχαν σωθεί και η Ίριδα και η Τζωρτζίνα», ενώ συμπλήρωσε: «Στην Ίριδα τα λάθη ήταν τραγικά».

Κατέληξε, δε, λέγοντας: «Και ο Μάνος τι έκανε; Τη ζωή του. Και η Ρούλα τι έκανε; Τη δική της ζωή και τις δικές της δηλώσεις. Και η γιαγιά με την αδελφή τι κάνανε; Τα μαλλιά για να βγουν στις κάμερες. Η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο πλέον, αλλά τα επαναλαμβανόμενα λάθη κάτι κρύβουν…».