Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, κατέθεσε τη δική του άποψη, με τον ιδιαίτερο τρόπο του, για το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star, ο έμπειρος αστυνομικός, είπε: «Η Τζωρτζίνα μίλησε με τον θάνατό της. Αν στην πρώτη ιατροδικαστική εξέταση είχε γίνει κλινική συνεκτίμηση της κατάστασης τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δεν υπήρχαν ηπατικά ένζυμα, δεν υπήρχαν φλεγμονές. Αν είχαν γίνει όλα αυτά θα πήγαιναν σε μία δεύτερη εκτίμηση και θα είχαν σωθεί και η Ίριδα και η Τζωρτζίνα», ενώ συμπλήρωσε: «Στην Ίριδα τα λάθη ήταν τραγικά».

Κατέληξε, δε, λέγοντας: «Και ο Μάνος τι έκανε; Τη ζωή του. Και η Ρούλα τι έκανε; Τη δική της ζωή και τις δικές της δηλώσεις. Και η γιαγιά με την αδελφή τι κάνανε; Τα μαλλιά για να βγουν στις κάμερες. Η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο πλέον, αλλά τα επαναλαμβανόμενα λάθη κάτι κρύβουν…».

Στο μεταξύ, το κεντρικό δελτίο του Star παρουσίασε μια φωτογραφία ντοκουμέντο λίγες ημέρες μετά από τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η φωτογραφία δείχνει να κάθονται σε ένα τραπέζι η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου, η αδερφή της και η μητέρα της και ένας φίλος της μητέρας της.

Είναι τραβηγμένη μεσημεριανές ώρες, σε ψητοπωλείο στην Κάτω Αχαΐα, φέτος την Τσικνοπέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022. Δηλαδή, δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από τον τραγικό θάνατο με κεταμίνη της άτυχης Τζωρτζίνας στις 29 Ιανουαρίου.

«Είναι μια εικόνα που λέει χίλιες λέξεις. Αντί να πενθούν οικογενειακώς που χάθηκαν τρία παιδιά, τις βλέπουμε ανέμελες, σα να μην έχει συμβεί τίποτα, να τρώνε τα… μεζεδάκια τους και να πίνουν τις μπιρίτσες τους», ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.