Ολοένα και και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση των νεκρών παιδιών από την Πάτρα, τα οποία καταρρίπτουν την υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου, που παραμένει προφυλακισμένη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της κόρης της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, γιατροί του Ωνασείου έχουν καταθέσει ότι η 33χρονη έκανε συνολικά 198 τεστ στη μικρή σε διάστημα επτά μηνών για να αποδείξει ότι αρρυθμίες λόγω καρδιολογικών προβλημάτων. Το νούμερο αυτό είναι εξωφρενικά μεγάλο, καθώς ο μέσος όρος τεστ που γίνεται σε παιδιά με απινιδωτή κατά το ίδιο διάστημα είναι 15 με 20.

Τα περιστατικά βραδυκαρδίας στο σπίτι

Την ίδια ώρα, τα περιστατικά βραδυκαρδίας, τα οποία κατέγραφε η Ρούλα Πισπιρίγκου για να τα δείξει στους γιατρούς, δεν σημειώθηκαν μόνο στο νοσοκομείο. Όπως έδειξε ο απινιδωτής, το 9χρονο κορίτσι από την Πάτρα είχε ανεξήγητες βραδυκαρδίες και στο σπίτι της. Τότε κανείς από το οικογενειακό περιβάλλον της να ειδοποιήσει τους γιατρούς.

Αναλυτικότερα, από καταθέσεις γιατρών του Ωνασείου και από την εταιρεία που διαχειριζόταν τον βηματοδότη, προκύπτει ότι στα τέλη Δεκεμβρίου με Αρχές Ιανουαρίου, όταν η Τζωρτζίνα ήταν στο σπίτι της παρουσίαζε βραδυκαρδίες και είχε ενεργοποιηθεί ο βηματοδότης (έως και 6 ώρες την ημέρα).

Περιμένοντας τις καταθέσεις συγγενών της Ρούλας Πισπιρίγκου

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το MEGA, σειρά να καταθέσουν έχουν συγγενείς της 33χρονης και στη συνέχεια του Μάνου Δασκαλάκη, καθώς η Τζωρτζίνα ήταν σε άλλο σπίτι της οικογένειας, παρουσία άλλων προσώπων. Υποτίθεται ότι εισήχθη στο νοσοκομείο επειδή είχε κάτι σοβαρό, ωστόσο, αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς. Οι Αρχές θέλουν να εξετάσουν τι ακριβώς έγινε με εκείνη την εισαγωγή της Τζωρτζίνας, καθώς υπέστη στη συνέχεια ανακοπή, παρότι μέχρι τότε ήταν υγιέστατη.