«Οι μώλωπες της ψυχής της Καρολάιν καθρεπτίζονταν στο χαμόγελό της». Ήταν τα λόγια της συμβούλου ψυχικής υγείας Ελένης Μυλωνοπούλου η οποία καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου επιχειρεί να σκιαγραφήσει τη σχέση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν.

Η μάρτυρας ανέφερε πως η άτυχη 20χρονη από την πρώτη κιόλας συνεδρία της είχε εκμυστηρευθεί ότι ήθελε να πάρει το παιδί της και να φύγει από το σπίτι των Γλυκών Νερών την ώρα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παρουσίαζε τη σχέση τους ιδανική γεμάτη έρωτα, πάθος και ταξίδια.

«Ήταν η συμπεριφορά του κατηγορούμενου άκρως χειριστική απέναντι στην Καρολάιν. Άκρως, ελεγκτική. Η Καρολάιν πολλές φορές δεν καταλάβαινε τον εαυτό της, την έκανε να αισθάνεται ενοχές» κατέθεσε η κ. Μυλωνοπούλου και συνέχισε λέγοντας «Η μητέρα της, της έστελνε χρήματα και τα έπαιρνε εκείνος, δεν είχε ούτε πέντε ευρώ πάνω της. Ήθελε να πάει σε μια σχολή ζαχαροπλαστικής αλλά δεν είχε χρήματα. Δεν μπορούσε να μετακινηθεί όλα γίνονταν με ταξί φίλου του κατηγορουμένου».

Ο κατηγορούμενος από το εδώλιο παρακολουθεί τη μάρτυρα να καταθέτει και κρατάει διαρκώς σημειώσεις.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου λίγο μετά τις 9 το πρωί φορώντας χειροπέδες πισθάγκωνα συνοδευόμενος από πέντε αστυνομικούς που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους .