Σε μια μόνιμα συγκλονισμένη κατάσταση βρίσκεται από χτες το απόγευμα το πανελλήνιο όταν πια άνοιξε οριστικά ο ασκός του Αιόλου για την εξιχνίαση της υπόθεσης των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα με την μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου να κατηγορείται για την ώρα για την δολοφονία του τρίτου παιδιού της, της Τζωρτζίνας.

Τώρα το ενδιαφέρον των αστυνομικών αρχών στρέφεται αφενός στο που και πως προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου – έαν αποδεχθεί ότι αυτή την χορήγησε στην Τζωρτζίνα- την κεταμίνη αλλά και για το αν στην πράξη της ή τις πράξεις της (αν κατηγορηθεί και για τις δολοφονίες και των άλλων δύο παιδιών της)- είχε συνεργούς.

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, υπάρχουν πληροφορίες πως η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη από φαρμακαποθήκη της Πάτρας, με την οποία φέρεται να συνδέεται επαγγελματικά ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ρούλα Πισπιρίγκου

Να σημειωθεί εδώ πως λίγες μέρες νωρίτερα, μιλώντας στο Newsbeast ο γνωστός ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος τόνισε το εξής: «Υπάρχουν άνθρωποι που βοήθησαν τον δράστη. Σίγουρα κάποιοι γνωρίζουν τον δράστη ή τους δράστες και έχουν κλείσει το στόμα τους και δεν μιλάνε. Αυτοί είναι συμμέτοχοι. Θα βρεθούν κατηγορούμενοι, αν όντως υπάρχουν, για αποσιώπηση εγκλήματος».

Οι τελευταίες πληροφορίες του Newsbeast αναφέρουν πως το κομμάτι της έρευνας της αστυνομίας που αφορά στην τυχόν ύπαρξη συναυτουργών/ συνένοχων στην χορήγηση της μοιραίας κεταμίνης στην Τζωρτζίνα αλλά και στων υπόλοιπων πράξεων για τις οποίες ενδεχομένως κατηγορηθεί η μητέρα, είναι ένα κομμάτι που έχει δουλευτεί αρκετά από τις αρχές και έχει φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο και με άφθονα στοιχεία. Μάλιστα, οι αστυνομικοί φαίνεται να έχουν…σχεδόν καταλήξει στο συμπέρασμα τους. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι ύποπτοι θα αρχίσουν τώρα να καλούνται ένας-ένας για καταθέσεις, αρχής γενομένης από το στενό συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Θα έχουμε εξελίξεις» λέει ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών

Στο ίδιο μήκος κλίματος και όσα μας είπε ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος. Όπως σημείωσε: «Η αστυνομία έχει κάνει μια διεξοδική έρευνα εδώ και καιρό στο κομμάτι των συνένοχων- συναυτουργών. Ερεύνησαν αν έχουν βοηθήσει κάποιοι άλλοι την μητέρα στα εγκλήματα τα οποία εξετάζεται αν έχει διαπράξει αφαιρώντας την ζωή της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο παιδιών της. Θα υπάρχουν σύντομα εξελίξεις».

Στράτος Μαυροειδάκος
Στράτος Μαυροειδάκος