Με ψυχραιμία φαίνεται πως αντιμετώπισε η Ρούλα Πισπιρίγκου την «επίσκεψη» των αστυνομικών χθες το απόγευμα (Τετάρτη 30/3) στο σπίτι της προκειμένου να την μεταφέρουν στην Αθήνα αρχικά για κατάθεση και στη συνέχεια για τη σύλληψή της. Υπενθυμίζεται ότι σε λίγη ώρα η 33χρονη θα βρεθεί στην ανακρίτρια.

Ο διάλογος της Ρούλας με τους αστυνομικούς

Μαζί με την αδελφή της βρισκόταν στο σπίτι της στην Πάτρα η 33χρονη όταν χτύπησαν το κουδούνι οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», οι αστυνομικοί απευθυνόμενοι στη Ρούλα Πισπιρίγκου της ζήτησαν να τους ακολουθήσει προκειμένου να μεταβούν στη ΓΑΔΑ για να δώσει μια κατάθεση. «Πάμε στην Αθήνα να δώσεις μια κατάθεση και θα γυρίσεις» της είπαν συγκεκριμένα, ενημερώνοντάς την πως θα περάσει το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, λέγοντας της ότι «θα σε γυρίσουμε εμείς».

Οπως δήλωσε στην «Π» η Δήμητρα Πισπιρίγκου, σε επικοινωνία που είχε με την αδελφή της και ενώ βρισκόταν καθ’οδόν για την Αθήνα για το τι συμβαίνει, εκείνη της απάντησε «δεν έχω ιδέα ακόμα γιατί και πώς…». Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στην «Π» ότι από την πρώτη στιγμή η 33χρονη πήρε εντολή από τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα να μην μιλήσει σε κανέναν τόσο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όσο και κατά την άφιξή της στη ΓΑΔΑ, πριν συναντηθεί μαζί του.

Στο άκουσμα της είδησης αρχικά της προσαγωγής και μετέπειτα σύλληψης της 33χρονης για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, η οικία Πισπιρίγκου «πολιορκήθηκε» από πλήθος κόσμου που εξέφραζε την οργή του.