Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 7χρονου αγοριού στην Κυψέλη από τη μητέρα του και τον πατριό του (σ.σ. ομολόγησαν προανακριτικά στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της ΓΑΔΑ), πριν από περίπου πέντε χρόνια.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους πλέον οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι δύο συλληφθέντες κακοποιούσαν το παιδί με κάθε δυνατό τρόπο. Φέρονται, μάλιστα, να έχουν ομολογήσει άφησε την τελευταία του πνοή, όταν το είχαν αφήσει -για «τιμωρία»- φιμωμένο με μονωτική ταινία στο στόμα. Η μητέρα του παιδιού φέρεται να τα ρίχνει στον σύντροφο της και να υποστηρίζει ότι η ίδια τον έβλεπε να κακοποιεί τον 7χρονο γιο της, αλλά δεν αντιδρούσε.

Μάλιστα, δεν σκέφτηκαν ούτε λεπτό να αποκαλύψουν τις πράξεις τους, αλλά τουναντίον έβαλαν το άψυχο κορμάκι του παιδιού αρχικά στη σοφίτα του σπιτιού που τότε διέμεναν. Όταν πλέον «έλιωσε», πήραν τα οστά του και τα έβαλαν σε μία εργαλειοθήκη, ενώ άλλαξαν και σπίτι. Στις Αρχές, αλλά και στους φίλους του, το ζευγάρι υποστήριζε ότι το παιδί εξαφανίστηκε και ότι ενδεχομένως να το είχε πάρει ο βιολογικός του πατέρας στην Πολωνία.

Αμφότεροι κρατούνται στη ΓΑΔΑ και με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και στον ανακριτή.