Συνελήφθησαν 6 αλλοδαπές που εργάζονταν ως αποκλειστικές νοσοκόμες

Στοχευμένο έλεγχο σε νοσοκομείο των νοτίων προαστίων πραγματοποίησε η αστυνομία


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
18:35
16/05/2015
Συνελήφθησαν 6 αλλοδαπές που εργάζονταν ως αποκλειστικές νοσοκόμες
2
loading

Σε συλλήψεις έξι αλλοδαπών γυναικών που εργάζονταν παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες, προχώρησε την Παρασκευή η αστυνομία, μετά από στοχευμένο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε νοσοκομείο των Νοτίων Προαστίων.

Ειδικότερα, κλιμάκιο αστυνομικών διενήργησε έλεγχο σε νοσοκομείο των νοτίων προαστίων, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι 6 αλλοδαπές γυναίκες (πέντε υπήκοοι Γεωργίας και μία Αλβανίας) εργάζονταν ως αποκλειστικές νοσοκόμες, χωρίς να διαθέτουν το προβλεπόμενο πτυχίο Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων, άδεια άσκησης επαγγέλματος της αρμόδιας Αρχής, βιβλιάρια Υγείας και δεν ήταν εγγεγραμμένες στο μητρώο αποκλειστικών νοσοκόμων του νοσοκομείου.

Σημειώνεται ότι η άσκηση του επαγγέλματος της αποκλειστικής νοσοκόμας, χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις, έχει σαν αποτέλεσμα τη στέρηση εσόδων από το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς δεν εκδίδονται οι απαιτούμενες αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, ενώ επιπρόσθετα δεν καταβάλλονται οι προβλεπόμενες από το νόμο ασφαλιστικές εισφορές.

Οι συλληφθείσες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar din69

    Μην ανησυχείτε καθώς αυτές δεν έχουνε πρόβλημα όσον αφορά την στέρηση εσόδων από το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία. Κλέβουνε από τα σπίτια όπου εργάζονται και βρίσουνε και 'πελάτες' βρώμικους ηλικιωμένους άντρες που τους πειθούνε ευκολα να της παρέχουνε χρήματα και υπογραφές για μεταβίβαση ακινήτων. Έχω έναν τόνο αληθινών ιστοριών για τα καμώματα τους. Αυτές αποκτανε μπαούλα με χρήματα, διαμερίσματα και συντάξεις από τους παππούδες. Όλοι οι Έλληνες που έχουνε αποκλειστικές για της συζύγους τους, 'γλείφουνε' της 'αποκλειστικές' έναντι χρηματικών πόσον κλπ.

  2. avatar din69

    Ναι. Πρώτα απ'όλα παρέχουν ψευτικα δικαιολογητικά προσόντων. Μετά απλά την πέφτουνε στους παππούδες και μεσήλικες άντρες για χρήματα και περιουσία. Προτιμάνε τους παππούδείς μια και μπορούνε να τους ξεγελάσουνε πιο ευκολα. Τα ξέρουμε, τα ξέρουμε πόλη καλά και μη εξερετέα. Ανατολικό Ευρωπαία στο σπίτι δεν πρέπει να μπαίνει πάση θυσία. Εξάλου κλέβουνε. Είχαμε γνωστή που η Ρωσίδα αποκλειστική της έπαιρνε ότι τρόφιμα (τυριά κλ) της πήγαιναν γνωστές της όταν την επισκέφτοντουσαν. Μακριά από αυτές. Δεν έχουνε μπέσα και φιλότιμο. Καλά να είσαι φτωχός και πεινασμένος. Αλλά παντελής έλλειψη αξιοπρέπειας? Εδώ έχει ντόπιους άστεγους σε πλούσιες χώρες κι ούτε καταδέχονται να συμπεριφερθουνε με τέτοιο ύπουλο τρόπο. Δεν είναι η φτώχεια τον Ανατολικών Ευρωπαίων. Είναι το κόμπλεξ τους, η κακιά τους, η πονηριά τους και η απληστία τον ανθρώπων από την Ανατολική Ευρώπη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει