Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία της Πάτρας όπου το απόγευμα της Δευτέρας σημειώθηκε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ακτή Δυμαίων, απέναντι από το νέο Λιμάνι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προηγήθηκε συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων αλλοδαπών, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να πυροβολήσουν στον αέρα για εκφοβισμό, μεταδίδει το tempo24.news.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι έπεσαν 5 πυροβολισμοί, ενώ υπήρξε και ανθρωποκυνηγητό.
Το περιστατικό σημειώνεται μόλις λίγο διάστημα μετά την αιματηρή συμπλοκή μεταναστών στο νέο Λιμάνι, στο ίδιο σημείο, όταν προσπάθησαν να σκαρφαλώσουν στην περίφραξη του λιμανιού, κατά την ίδια πηγή.
Στο σημείο βρίσκεται δύναμη της Ασφάλειας για τη συλλογή στοιχείων που θα οδηγήσουν στους εμπλεκόμενους, ενώ ήδη έχουν εντοπιστεί κάποιοι κάλυκες.
Φωτογραφίες από το σημείο έδωσε στη δημοσιότητα η τοπική ιστοσελίδα:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ
- Χονγκ Κονγκ: Έκλεισαν τρία ΜΜΕ μετά από συλλήψεις στελεχών – Φοβούνται για την ασφάλειά τους οι δημοσιογράφοι
- Κορυφώνονται απόψε και στην Ελλάδα οι διάττοντες Τεταρτίδες – Τα πρώτα «πεφταστέρια» του 2022
- Η στιγμή που μεθυσμένος οδηγός ρίχνει τη Mercedes του πάνω σε περιπολικό και το «εκτοξεύει» – Βίντεο που κόβει την ανάσα