Μια ακόμη γυναικοκτονία προστίθεται στη θλιβερή λίστα. Αυτή τη φορά στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, όπου μια 48χρονη δολοφονήθηκε με 23 μαχαιριές από τον σύζυγό της. «Είναι 20 χρόνια σχιζοφρενής και τους τελευταίους τρεις μήνες είχε υποτροπή, Ο άνθρωπος ήταν εκτός τόπου και χρόνου», ανέφερε σε δηλώσεις του ο 20χρονος γιος του ζευγαριού.

Μιλώντας στον Alpha σημείωσε πως «αυτός έχει πάει και έχει πει ότι ντεμέκ τον απατάει η μάνα μου, δεν ξέρω τι τρέλα είχε στο μυαλό του, αλλά ναι, τέλος πάντων. Δεν περίμενα να φτάσει σε αυτό το σημείο».

Όταν ρωτήθηκε εάν είχε ζητήσει και ο ίδιος τον εγκλεισμό του πατέρα του, απάντησε «ναι» και ότι ο 49χρονος έχει νοσηλευτεί σε ιδρύματα, «ήταν τόσο άρρωστος τα τελευταία δύο χρόνια, πολύ χάλια».

«Τους κρατάνε, τους επαναφέρουν και μετά τους βγάζουν», σχολίασε και συνέχισε: «Δύο φορές νοσηλεύτηκε. Για 10 μέρες».

Περιγράφοντας τη ζωή της μητέρα του είπε: «Πολύ χάλια, μαρτύριο κάθε μέρα, ρε φίλε, το ίδιο και εγώ, απλά μπροστά μου ήταν πιο κύριος ρε παιδί μου, γι’ αυτό και έκανε ότι έκανε όταν έφυγα

«Τον έβλεπα πάντα σαν άρρωστο και συγχωρούσα οτιδήποτε κι αν έκανε, αλλά τώρα αυτό εδώ πέρα… Τέλος πάντων», δήλωσε.

Όπως αποκάλυψε, ήταν βίαιος με όλους, αλλά στον ίδιο κάπως «κρατιόταν». «Ήταν εκτός τόπου και χρόνου, εντελώς τρελός και όλα αυτά που λέει περί απάτης, ήταν στο μυαλό του», ανέφερε και συμπλήρωσε ότι «πήγε ψύχραιμος εκεί, πιστεύοντας ότι έχει κάνει το σωστό».