Η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε έναν 34χρονο άνδρα με καταγωγή από το Μπανγκλαντές στην περιοχή του Γκύζη, ο οποίος έκανε άσεμνες χειρονομίες σεξουαλικού περιεχομένου σε ανήλικα κορίτσια τα οποία ακολουθούσε για ώρα, ενώ εκείνα περπατούσαν.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (18/11) οι άνδρες της ομάδας ΔΙ. ΑΣ. έλαβαν σήμα πως στην οδό Στυλιανού στου Γκύζη, ένας αλλοδαπός προσέγγισε και ακολουθούσε ανήλικα. Οι αστυνομικοί είχαν την περιγραφή του στα χέρια τους από τα θύματα, τα οποία έκαναν αναφορά για άντρα γύρω στα 40, μελαμψό και μετρίου αναστήματος.

Φτάνοντας στο σημείο διαπίστωσαν την παρουσία του ατόμου, ο οποίος στη θέα των αστυνομικών επιχείρησε να διαφύγει, προσπαθώντας να κρυφτεί στα στενά της περιοχής, ενώ τα παιδιά φώναζαν, «φεύγει, φεύγει», σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας lawandorder.gr. Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν στην οδό Οιχαλίας.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο σάτυρος, δεν φορούσε παντελόνι, ενώ βρισκόταν και σε ερωτική διέγερση. Οδηγήθηκε στο τμήμα όπου κλήθηκαν τα παιδιά που παρενοχλούσε συνοδεία των γονιών τους που τον αναγνώρισαν, ενώ προέκυψε πως και την προηγούμενη ημέρα ενοχλούσε τα παιδιά κάνοντας τους χειρονομίες.

Ο δράστης Μ.Ρ κατηγορείται πλέον για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, εξύβριση αλλά και απείθεια καθώς δεν σταμάτησε για έλεγχο.