Η άμεση αντίδραση μίας 10χρονης οδήγησε στη σύλληψη ενός 60χρονου άνδρα από τη Ρουμανία, ο οποίος ασέλγησε σε τρία 10χρονα κοριτσάκια, φίλες του ανιψιού της. Όλα συνέβησαν χθες (25.10) στην περιοχή του Πολιχνίτου στη Λέσβο όταν μια παρέα ανήλικων παιδιών -3 κορίτσια και 1 αγόρι- είχαν βγει βόλτα και στη συνέχεια για φαγητό σε κατάστημα της περιοχής. Εκεί τα βρήκε ο 60χρονος και τα πλησίασε εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ήταν θείος του αγοριού.

Μόλις ολοκλήρωσαν το γεύμα τους και σηκώθηκαν να φύγουν τα παιδιά ο αλλοδαπός τα ακολούθησε και τα πρόλαβε και εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης. Άρχισε να αγγίζει τα κορίτσια, φιλώντας τα και αγγίζοντας τα σε απόκρυφα σημεία αναφέρει το lesvosvoice.gr.

To ένα κορίτσι πρόλαβε να φύγει και ήταν αυτό που ειδοποίησε την μητέρα του, η οποία βρέθηκε αμέσως στο σημείο, πράγμα το οποίο αντιλήφθηκε ο αλλοδαπός και εξαφανίστηκε. Στη συνέχεια οι γονείς της 10χρονης πήγαν αμέσως στην Αστυνομία και κατήγγηλαν το συμβάν, με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν.