Αντιμέτωπος με βαρύτατα αδικήματα είναι ο 33χρονος ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην ληστεία της τράπεζας στην οδό Μητροπόλεως, η νεαρή γυναίκα η οποία συνελήφθη μαζί του αλλά και ένας ακόμη άνδρας σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, σε βάρος των τριών που έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης για ληστεία από κοινού κατά συρροή, συνέργεια, διακεκριμένη οπλοφορία κατ εξακολούθηση, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος, οπλοφορία κατ εξακολούθηση διακίνηση ναρκωτικών αγορά κατοχή από κοινού σε βαθμό κακουργήματος, άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση, οπλοκατοχή κατά συναυτουργία, υπόθαλψη και βία κατά υπαλλήλων.

Η 34χρονη είναι αντιμέτωπη με τις κατηγορίες
της υπόθαλψης, της διακεκριμένης οπλοφορίας, της οπλοκατοχής κατά συναυτουργία και της διακίνησης ναρκωτικών.

O 33χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί την Παρασκευή προκειμένου να προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή.

Σε τρεις ληστείες σε τράπεζες φέρεται να εμπλέκεται ο 33χρονος

Σύμφωνα με τις αρχές ο 33χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε τρεις περιπτώσεις ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών στην Αττική. Στις συγκεκριμένες ληστείες εμφανίζεται να συμμετείχε και ο άνδρας ο οποίος αναζητείται.

Ο 33χρονος κατηγορούμενος από τον περασμένο Αύγουστο ήταν δραπέτης καθώς είχε παραβιάσει τους όρους χορήγησης τακτικής άδειας από τη φυλακή απουσίας όπου εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης (46 ετών και 5 μηνών).