Την πόρτα του ανακριτή πέρασαν λίγο πριν τις 13:30 τη Δευτέρα (13/9) η πρώην παίκτρια ριάλιτι Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της για να απολογηθούν καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν περίπου 8 κιλά κοκαΐνης.

Το ζευγάρι το οποίο συνελήφθη την Πέμπτη (9/9) στη Νέα Σμύρνη κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Η 29χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι επιμένει από την πρώτη στιγμή πως είναι αθώα με τον συγκατηγορούμενο σύντροφο της να επιβεβαιώνει, μέσω του συνηγόρου του, τον ισχυρισμό της και να υποστηρίζει μάλιστα, ότι εκείνη γνωρίζοντας ότι είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με ουσίες.

Η κατηγορούμενη μεταξύ άλλων θα κληθεί να απαντήσει πειστικά στις αναφορές της αστυνομίας ότι πέταξε στην τουαλέτα του σπιτιού τους άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών όταν αντιλήφθηκε ότι ο κλοιός σφίγγει γύρω της.

Από την πλευρά του ο 32χρονος κατηγορούμενος κατά πληροφορίες αναμένεται να προβάλει τον ισχυρισμό ότι είναι τοξικοεξαρτημένος και υποχρεώθηκε στον προμηθευτή του να συμμετέχει στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε και ο ρόλος του περιοριζόταν σε αυτόν του «αχυράνθρωπου».

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Newsbeast από την άφιξη του ζευγαριού στον ανακριτή

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος