Και σε μια δεύτερη υπόθεση που σχετίζεται με βιασμό (εκείνη τη φορά απόπειρα μαζί με ξυλοδαρμό) φέρεται να εμπλέκεται γνωστός ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό. Έτσι ενδέχεται -αν οι καταγγελίες ευσταθούν- πως το μητρώο του συγκεκριμένου προσώπου μπορεί να περιλαμβάνει και άλλα αδικήματα που έχουν τελεστεί στη χώρα μας.

Της Δήμητρας Τριανταφύλλου

Σύμφωνα με έγκυρες και καλά πληροφορημένες πηγές του Newsbeast γνωστός ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό φέρεται να είχε αποπειραθεί να βιάσει μια νεαρή 25χρονη αλλοδαπή γυναίκα πριν από 8 μήνες σε περιοχή των Νοτίων Προαστίων.

H νεαρή γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία και η συγκεκριμένη υπόθεση εκκρεμεί, δηλαδή δεν έχει ακόμα εκδικαστεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbeast η καταγγέλουσα εκτός από απόπειρα βιασμού κατήγγειλε και βάναυσο ξυλοδαρμό της από τον γνωστό ποδοσφαιριστή με απόπειρα στραγγαλισμού μάλιστα.

Καθώς φαίνεται, αυτή τη φορά ο κλοιός έχει σφίξει έντονα γύρω από τον συγκεκριμένο άντρα, μιας και το αμαρτωλό παρελθόν του περιλαμβάνει ουκ ολίγες κατηγορίες, με το ποινικό του μητρώο να είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο.

Τα σοβαρά αδικήματα περιλαμβάνουν από οπλοκατοχή και απαγωγή μέχρι απόπειρα ανθρωποκτονίας. Για μερικά από αυτά έχει εκτίσει μάλιστα ποινή σε ισπανική φυλακή.