Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται βίντεο από κάμερα ασφαλείας από περιοχή κοντά στο σημείο όπου συνέβη το τραγικό δυστύχημα με θύμα τον ράπερ Οδυσσέα Τσιαμπόκαλο, τον οποίο παρέσυρε και εγκατέλειψε αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο την Κυριακή (22/8).

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής στην επαρχιακή οδό Θηβών – Θίσβης, με κατεύθυνση το χωριό Δομβραίνα της Βοιωτίας.

Ο 46χρονος κάποια στιγμή σταμάτησε με το αυτοκίνητό του και βγήκε στον δρόμο. Τότε, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο και εκσφενδονίστηκε στη μέση του οδοστρώματος.

Μια κάμερα ασφαλείας, λίγα μέτρα μετά από το σημείο του δυστυχήματος, έχει καταγράψει δύο αυτοκίνητα να περνούν εκείνο το επίμαχο διάστημα, όπως μετέδωσε το Mega.

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Πού στρέφονται οι έρευνες

Πρόκειται για δύο αυτοκίνητα τα οποία αναζητούν οι αστυνομικοί, με την εκτίμηση ότι μπορεί να φωτίσουν τις συνθήκες του τροχαίου με εγκατάλειψη.

Στο μεταξύ οι αρχές που ενημερώθηκαν από νεαρή οδηγό που έτυχε να περνάει από το σημείο, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο δράστης της παράσυρσης να έκανε αναστροφή μετά το τροχαίο και τελικά να μην πέρασε μπροστά από την κάμερα.

«Είδα ένα αυτοκίνητο με φώτα σταματημένο και το αυτοκίνητο το πρώτο να κάνει μια απότομη κίνηση και εγώ απλά σταμάτησα την ταχύτητά μου και είδα τον άνθρωπο κάτω. Τον κύριο αυτόν κάποιος τον χτύπησε και προσπαθώ να θυμηθώ» αναφέρει η γυναίκα που σταμάτησε για να βοηθήσει τον 46χρονο, όταν τον είδε στο οδόστρωμα.

Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι γιατί ο άνθρωπος ήταν σε άσχημη κατάσταση. Ήταν όλα πολύ γρήγορα, δεν μπορούσε να μιλήσει, κουνούσε λίγο το χέρι και ανοιγόκλεινε τα μάτια του και εμείς ήμασταν από πάνω του και κρατούσαμε σφυγμό», αναφέρει η γυναίκα στο MEGA.

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος που εκτινάχθηκε στα 20 μέτρα από το μοιραίο χτύπημα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.