Τη συνάντηση που είχε με τη Γαρυφαλλιά και τον διάλογό τους λίγο πριν η 26χρονη δολοφονηθεί από το φίλο της περιγράφει ιδιοκτήτρια εστιατορίου στη Φολέγανδρο.

Το πρωί της Παρασκευής (16/7) λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή η νεαρή κοπέλα επισκέφτηκε το συγκεκριμένο μαγαζί και έκατσε στο αγαπημένο της τραπέζι.

«Της λέω καλημέρα, τι κάνετε, μου λέει πολύ ωραία, περνάμε υπέροχα, και της λέω δεν θα κάτσετε καθόλου να σας δω και μου λέει θέλει να πάμε να περπατήσουμε και αυτό το μονοπάτι, να τελειώσουμε και σου υπόσχομαι πως θα κάτσουμε εδώ μαζί σας» ανέφερε η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Το ζευγάρι όπως αποκαλύπτει η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου έφυγε από το μαγαζί στις 12:30.

Την πρώτη μέρα ο καθ΄ολογίαν δράστης μαζί με τη Γαρυφαλλιά σύμφωνα με τη μαρτυρία της ιδιοκτήτριας του εστιατορίου πήραν ένα νερό ενώ την επόμενη ημέρα πήγαν και ήπιαν έναν καφέ. «Ήταν μια κοπέλα χαρούμενη, ευτυχισμένη πέταγε, ένα κορίτσι που έκανε διακοπές, αυτός δεν μας μίλαγε αρνούνταν να ανοίξει συζητήσεις» επεσήμανε. «Κανένας δεν της μίλαγε της Γαρυφαλλιάς, όταν πηγαίναν να της πουν αγόρια από το μαγαζί καλημέρα την έπαιρνε και έφευγαν» πρόσθεσε.

«Του λέω καλά δεν κουράστηκες να περπατάς και μου λέει αυτό μου αρέσει να κάνω εδώ και του έκανα λίγο χαβαλέ μήπως ηρεμήσει και αφεθεί γιατί δεν έχουμε ξαναδεί τόσο μπουκωμένο κατασκηνωτή εδώ. Του λέω μήπως δεν σου αρέσει το νησί, μήπως θέλεις να κάνεις κάτι άλλο και μου λέει με κατάλαβες ε… Του λέω πρέπει να ηρεμήσεις, να κάνετε ένα μπάνιο στη θάλασσα, να πιείτε ένα καφέ ήρεμα…. Ε έφυγαν και δεν ξαναήρθαν ποτέ» είπε αναφερόμενη στον διάλογό της με τον καθ΄ομολογίαν δράστη.

Ενδεχομένως να υπήρξε ξυλοδαρμός της 26χρονης πριν την μοιραία πτώση της

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ υπάρχει υποψία του ιατροδικαστή, Ηλία Μπογιόκα πως ενδεχομένως υπήρξε ξυλοδαρμός της 26χρονης πριν την μοιραία πτώση της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες υπήρχαν κάποιοι μώλωπες οι οποίοι δεν αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο αλλά ούτε επιβεβαιώνεται προς στιγμή καθώς υπάρχει μια πτώση από μεγάλο ύψος και πάνω σε βράχια στα οποία ενδεχομένως έχει προσκρούσει η άτυχη Γαρυφαλλιά μέχρι να καταλήξει στο νερό.