Ολοένα και περισσότερα στοιχεία γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, τίθενται υπό έρευνα.

Σύμφωνα με το Mega, μέρος της εν εξελίξει έρευνας αποτελεί μία γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του πιλότου, την ώρα που, κατά την ίδια πηγή, οικογένεια της δολοφονηθείσας, μαζί με τους νομικούς της εκπροσώπους, ερευνούσε πληροφορίες για σχέση, επαφή ή γνωριμία του 33χρονου με τρίτο πρόσωπο.

Όπως ανέφερε το κανάλι το όνομα της συγκεκριμένης γυναίκας, η οποία είναι γύρω στα 40, είναι γνωστό στις Αρχές.

Η τελευταία, μέσω του νομικού της εκπροσώπου, ανέφερε η επαφή της με τον πιλότο «ουδεμία σχέση έχει με την ερευνώμενη υπόθεση». Και από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα – προστίθεται στο ρεπορτάζ – δεν προέκυψε επαφή μεταξύ των δύο ότι το χρονικό διάστημα υπό εξέταση.

Ωστόσο, οι Αρχές ερευνούν περαιτέρω τη συγκεκριμένη σχέση, εξετάζοντας επιπλέον ψηφιακά πειστήρια.

Τι διαδίδει σε συζητήσεις ο 33χρονος

Ένα δεύτερο στοιχείο το οποίο ερευνάται, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να επαληθεύεται, είναι το ενδεχόμενο εισβολής ληστών στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, κάτι που αναφέρει ο δολοφόνος της Καρολάιν στους συγκρατούμενούς του.

Κατά το σενάριο αυτό, άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού και σκότωσαν την Καρολάιν επειδή υπήρχαν οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες με τον 33χρονο πιλότο από κάποια παράνομη πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις φυλακές Κορυδαλλού, τις οποίες επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός, ο ίδιος ο πιλότος έχει υποστηρίξει το ενδεχόμενο αυτό σε ορισμένες συζητήσεις με συγκρατούμενούς του.

Η μέχρι τώρα έρευνα, πάντως, δεν έχει δείξει στοιχείο εισβολής στο σπίτι του δράματος, με τις Αρχές να εξετάζουν προσεκτικά όλα τα στοιχεία που προκύπτουν.