Τη στιγμή που αστυνομικοί προσεγγίζουν τον 33χρονο πιλότο στην Αλόννησο, την ώρα του τρισάγιου της Καρολάιν, περιγράφει η Δημοτική Σύμβουλος της Αλοννήσου Χαρίκλεια Θεοδώρου.

«Σήμερα η Αλόννησος δυστυχώς ζει και άλλον έναν θάνατο. Γιατί για εμάς πέθανε και ο Μπάμπης, και πεθαίνει ξανά η Καρολάιν. Παράλληλα πενθεί και η μαμά της γιατί για εκείνη ο Μπάμπης ήταν παιδί της. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τον υπερασπιζόμουν συνέχεια και στα social media. Θεωρούσα ότι κατά 99% ήταν ψέματα όσα ακούγονταν. Μέχρι και την τελευταία στιγμή έστελνε μηνύματα στη μαμά της η Καρολάιν και της έλεγε ότι σχεδιάζουν το σπίτι τους. Μόνο μια καλή της φίλη γνώριζε τα προβλήματα» είπε στον ΑΝΤ1.

Γλυκά Νερά: Ο διάλογος με τους αστυνομικούς

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η κ. Θεοδώρου που ήταν κοντά στον πιλότο τον πλησίασαν ντόπιοι αστυνομικοί και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει γιατί υπήρξε μια σημαντική εξέλιξη. «Πρέπει να μας ακολουθήσεις. Τους λέει “τι έγινε;” Τότε έβγαλε το κινητό του και του ζήτησαν να το κλείσει. Του είπαν να μην κάνει σκηνές λόγω της παρουσίας τηλεοπτικών συνεργείων και ότι έπρεπε να φύγουν διακριτικά για το δικό του καλό. Του είπαν ότι έχει συλληφθεί στο αεροδρόμιο ένας ύποπτος και έπρεπε να τον αναγνωρίσει» είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ότι στην αρχή δεν ήθελε να ακολουθήσει λέγοντας ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει το τρισάγιο. Αλλά οι αστυνομικοί επέμεναν και έτσι αναχώρησαν μαζί. «Όταν ρώτησε η μητέρα της Καρολάιν της απάντησε ότι έπρεπε να αναγνωρίσει τον ύποπτο. Τότε αγκαλιάστηκαν και περιμέναμε πέντε λεπτά για να τελειώσει η συναισθηματική φόρτισή τους, που έκλαιγαν σφιχταγκαλιασμένοι» ανέφερε.