Επί ποδός βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές μετά από καταγγελία κατοίκου που έκανε λόγο για πυροβολισμούς στον Άλιμο. Η περιοχή έχει αποκλειστεί, έχει βρεθεί ένας κάλυκας και οι έρευνες συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές γύρω στις 6:30 κάτοικος της περιοχής κάλεσε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε πως άκουσε πυροβολισμούς σε πολυκατοικία που βρίσκεται πίσω από το μετρό του Αλίμου στην οδό Κουμουνδούρου στον αριθμό 84.

Άγνωστοι όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πυροβόλησαν από τον δρόμο με στόχο διαμερίσματα του 3ου και του 4ου ορόφου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου που έχει δεχθεί σφαίρες φέρεται να κατοικεί έναν ζευγάρι συνταξιούχων.

Σημάδια από πυροβολισμούς έχουν εντοπιστεί σε τοίχους διαμερισμάτων του 3ου και του 4ου ορόφου ενώ οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιούν έρευνες και άλλα διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

Όπως επισημαίνουν άτομα που μένουν στην περιοχή άκουσαν τα ξημερώματα γύρω στους 6 με 7 πυροβολισμούς κάνοντας λόγο για «γάζωμα» της πολυκατοικίας από ένοπλο.

Πυροβολισμοί στον Άλιμο: Δείτε τις φωτογραφίες του newsbeast.gr

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος