Κινητά τελευταίας τεχνολογίας και μετρητά «σήκωσαν» από κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη πέντε διαρρήκτες που φαίνονται στην κάμερα ασφαλείας του καταστήματος να «χτυπούν» την επιχείρηση και να εξαφανίζονται σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, που παρουσιάζει το Mega, οι πέντε διαρρήκτες με ένα σιδερολοστό ανεβάζουν τα ρολά ενός καταστήματος με κινητά, εισβάλλουν στο κατάστημα, σπάνε με λοστό τις γυάλινες προθήκες και αρπάζουν σε δευτερόλεπτα τουλάχιστον 20 κινητά αξίας πάνω από 14.000 ευρώ.

Ένας από αυτούς ανοίγει το συρτάρι του γραφείου ψάχνοντας για χρήματα. Σε δευτερόλεπτα φτάνει και δεύτερος διαρρήκτης, βρίσκουν ακόμη και την κερματοθήκη, την βγάζουν από το συρτάρι, τη βάζουν πάνω στο γραφείο, αρπάζουν μια χούφτα κέρματα και φεύγουν.

Η διάρρηξη κρατημέ 40 – 50 δευτερόλεπτα. Το συνολικό κόστος της ζημιάς, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, μπορεί να φτάσει και τα 20.000 ευρώ.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι εικόνες του κλειστού κυκλώματος έχουν ήδη παραδοθεί στην αστυνομία που αναζητά τους δράστες.

Δείτε το βίντεο: