Στις φυλακές Τρίπολης έφθασε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/2) ο Δημήτρη Λιγνάδης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, παρελήφθη από τη ΓΑΔΑ όπου κρατείτο, από όχημα της Διεύθυνσης Μεταγωγών και μεταφέρθηκε στις φυλακές που διαθέτουν ειδική πτέρυγα για περιπτώσεις κατηγορουμένων για αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Όπως μετέδωσε το Mega, η κλούβα που μετέφερε τον ηθοποιό σταμάτησε στο φυλάκιο όπου έγινε στον κατηγορούμενο θερμομέτρηση και rapid test για κορονοϊό. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα κελιά που βρίσκονται στην πίσω πλευρά των φυλακών για υγειονομικούς λόγους ασφαλείας.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα φυλάσσεται σε ένα κελί 8 τ.μ. όπου θα παραμείνει σε καραντίνα για επτά ημέρες, ενώ θα προαυλίζεται μόνος του.

Μετά τις επτά ημέρες θα ξανακάνει τεστ κορονοϊού και αν αυτό βγει αρνητικό τότε θα μεταφερθεί στο κελί όπου θα παραμείνει προφυλακισμένος.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε προφυλακιστέος τα ξημερώματα της Παρασκευής (26/2) μετά την απολογία του ενώπιον της 19ης ανακρίτριας για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή. Ο κατηγορούμενος δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα για την αθωότητα του με αποτέλεσμα να του «δείξουν» το δρόμο για τη φυλακή.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΕΡΤ: