Οι άνδρες της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας και της Αντιτρομοκρατικής έχουν κάνει από το πρωί της Παρασκευής φύλλο και φτερό το διαμέρισμα στο Μαρούσι, όπου έμενε ο συλληφθείς τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης με την καταζητούμενη σύντροφό του, Πώλα Ρούπα και το παιδί τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το διαμέρισμα βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Υψηλάντου 27, στα όρια Πεύκης Αμαρουσίου, πολύ κοντά στο Ηλεκτρικό Σταθμό.

Κατά την έφοδο της Αντιτρομοκρατικής, δεν βρέθηκε τίποτα ύποπτο, εκτός από μια θήκη όπλου- πιθανότατα το ίδιο που είχε χρησιμοποιήσει ο Μαζιώτης στην συμπλοκή στο Μοναστηράκι – και κάποιες σημειώσεις.

Ωστόσο, οι ειδικοί ερευνούν το χώρο για αποτυπώματα που ίσως μπορέσουν να βοηθήσουν στις έρευνές τους.

Φαίνεται ότι μετά την σύλληψη του τρομοκράτη, η σύζυγος του έσπευσε να εξαφανιστεί, παίρνοντας μαζί της όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία ή ότι που θα μπορούσε να προδώσει τις επόμενες κινήσεις τους.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του γκαράζ, όπου, πιθανόν, βρίσκεται το αυτοκίνητο που είχε αγοράσει πέρυσι ο Μαζιώτης με τα στοιχεία Μιχάλης Μιχελάκης, καθώς και γιάφκας με οπλισμό.

Στην κατοχή του τρομοκράτη βρέθηκαν τέσσερα κλειδιά, που μέχρι χθες δεν είχε διαπιστωθεί σε ποιο οίκημα αντιστοιχού.

Επίσης, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων που πραγματοποιεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, διενεργούνται έρευνες σε διάφορε περιοχές της Αττικής και της Φθιώτιδας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι απέναντι ή στη διπλανή πολυκατοικία που έμενε ο Μαζιώτης, διαμένει ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ , ο οποίος αποστρατεύτηκε πριν από λίγους μήνες.

TAGS