Κορονοϊός Θεσσαλονίκη: Έξι πρόστιμα για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Διαρκείς οι έλεγχοι της Αστυνομίας στους δρόμους της συμπρωτεύουσας


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
12:48
24/03/2020
Κορονοϊός Θεσσαλονίκη: Έξι πρόστιμα για την απαγόρευση κυκλοφορίας
loading

Έξι είναι τα πρόστιμα που έχουν καταλογιστεί, μέχρι στιγμής, στη Θεσσαλονίκη για την παράβαση του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας για τον κορονοϊό, με τους παραβάτες να μην είναι εφοδιασμένοι με τα προβλεπόμενα έγγραφα.

Τα πρόστιμα στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν να καταλογίζονται από τα μεσάνυχτα, μετά τη χθεσινή πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου, κατά την οποία οι αστυνομικοί περιορίστηκαν σε συστάσεις προς περαστικούς και οδηγούς.

Όπως έγινε γνωστό, ανάμεσα στις πρώτες περιπτώσεις παραβάσεων είναι άτομα που βγήκαν για σωματική άσκηση (τζόγκινγκ) και δεν ήταν εφοδιασμένοι με τις αστυνομικές τους ταυτότητες ή τα διαβατήρια.

Αντίθετα, απολύτως κανένα έγγραφο (ή και σχετική έγκριση μέσω αποστολής μηνύματος στον πενταψήφιο αριθμό 13033) φέρεται να μην είχε μαζί του οδηγός που έπεσε σε μπλόκο της αστυνομίας, περιφερειακά της Θεσσαλονίκης.

Η Αστυνομία εφιστά την προσοχή σε όσους κυκλοφορούν στους δρόμους (είτε με βεβαίωση εργοδότη είτε με προηγούμενη έγκριση αιτήματος μέσω αποστολής μηνύματος στον πενταψήφιο αριθμό 13033) να φέρουν πάνω τους αστυνομικές ταυτότητες ή διαβατήρια. Το πρόστιμο ανέρχεται σε 150 ευρώ για κάθε παράβαση.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει