Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση διεξάγεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Πάργας για τον εντοπισμό τεσσάρων Αλβανών, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τον αστυνομικό έλεγχο, άφησαν πίσω τους, ένα καλάσνικοφ, δύο γεμιστήρες και τρεις σάκους με ρούχα!

Όλα άρχισαν όταν στην αστυνομία έφτασε η πληροφορία ότι σε χωριό κοντά στην Πάργα, περιφέρονται τέσσερα ύποπτα άτομα. Η κινητοποίηση ήταν άμεση και λίγη ώρα αργότερα, στην θέση Λιβαδάρι του δήμου Πάργας, σε αγροτικό δρόμο, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα άτομο το οποίο, για να αποφύγει την σύλληψη, άρχισε να τρέχει προς το δάσος, εγκαταλείποντας στο οδόστρωμα τρεις σάκους με ρούχα και ένα μπουφάν.

Όπλο και γεμιστήρες
Μέσα σε αυτό βρέθηκαν δύο γεμιστήρες και ένα καλάσνικοφ, ενώ κατά την έρευνα που ακολούθησε μέσα στους σάκους, εκτός από τα ρούχα, εντοπίστηκαν επίσης αλβανικά διαβατήρια και ένα κινητό τηλέφωνο με τέσσερις κάρτες SIM.

Ετοίμαζαν ληστεία
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο κακοποιός που διέφυγε στο δάσος είναι μέλος της ομάδας των τεσσάρων ατόμων, η οποία όπως εκτιμάται, πιθανόν να προετοίμαζε ληστεία στην περιοχή. Στις έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους, που συνεχίζονται με μπλόκα σε δρόμους της περιοχής και με περιπολίες, συμμετέχουν αστυνομικές δυνάμεις από τα Γιάννενα, την Πρέβεζα και την Θεσπρωτία.

Πηγή: proinoslogos.gr