«Έφυγε άδικα… όλοι μας είμαστε σοκαρισμένοι. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι ο φίλος μας δεν θα είναι πια μαζί μας, όπως κάθε μέρα. Κυρίως όμως μας συγκλονίζει η αδικία. Είναι εξωφρενικό να χάνει τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος για μια τέτοια αιτία, για ένα ευρώ» δηλώνουν συγκλονισμένοι στο «Έθνος της Κυριακής» τρεις στενοί φίλοι του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο Περιστέρι.

Τα «γιατί» τους είναι αμέτρητα, ενώ αποκαλύπτουν και τα όνειρα που έκανε ο 19χρονος, κυρίως για το επαγγελματικό του μέλλον.

«Να σκεφτείτε ότι σε μερικές εβδομάδες θα κατατασσόταν στο στρατό ως εθελοντής 5ετούς θητείας. Ήταν προετοιμασμένος και αγωνιούσε να έρθει εκείνη η μέρα. Τον τελευταίο καιρό αυτό ήταν το μόνιμο θέμα συζήτησης που είχαμε» δηλώνει ένας από τους φίλους του και συμπληρώνει ότι ο 19χρονος «ήθελε να αποκτήσει την ειδικότητα του τεχνικού. Είχε αποφασίσει να κάνει καριέρα στον στρατό, λύνοντας έτσι το πρόβλημα της εργασίας».

Μία άλλη παρέα νέων παιδιών από τη Χρυσούπολη λένε πόσο του άρεσε να παίζει μπάλα μαζί τους. Τον τελευταίο καιρό τον έβλεπαν συχνά με την κοπελιά του, καθώς πήγαιναν σχεδόν καθημερινά στην παραλία για μπάνιο.

«Ήταν ένα χαρούμενο παιδί. Αστειευόταν του άρεσε πολύ το τάβλι, όπου γίνονταν απίστευτες κόντρες και περνούσαμε αρκετό χρόνο κάνοντας πλάκες μεταξύ μας, μέσα από το ίντερνετ» δηλώνουν οι φίλοι του στην εφημερίδα. 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.